Přiznávám se na rovinu: pivo sice nepiju, ale mám moc ráda vůni pivovaru. Tu zvláštní směsici divných pachů, o níž uměl tak dobře pábit spisovatel Bohumil Hrabal a která, když se propojí, "chutná" jako chleba. A naštěstí z pivovarů nezmizela ani v nové době plné nerezových a měděných nádob a kádí. Takže návštěva pivovaru je pro mě vždycky zážitek. V případě Svijan o to větší, že každý, kdo pivu rozumí, mi tuto reportáž záviděl. "Umí to dělat. Jsou první, kdo dodal na trh nepasterované pivo v plechovkách. Na tak velký pivovar se v průběhu let nijak chuťově nepokazili," zněly dobré recenze a rady kolegů pivařů na cestu do Svijan.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111